LadenLaden…

Triathlon

Voor triatleten is het gebruik van een trainingslogboek heel gebruikelijk. Triatleten houden deze meestal zelf in Word of Excel bij en wisselen de informatie uit met een eventueel begeleidende trainer/coach.

INSITESPORT maakt het mogelijk om verschillende aspecten van het seizoen en uiteraard de verschillende disciplines voor zowel de triatleet als de trainer/coach via internet in beeld brengen. Hierdoor is het mogelijk voor:

 

De triatleet:

> Maak je eigen trainingsprogramma of pas het programma dat een trainer voor je maakt aan

> Maak gebruik van al ingevoerde trainingsmethode als de veel gebruikte indeling in hartslagzones, kracht- en snelheidsblokken of lactaattolerantie.

> Per dag kunnen daggegevens worden ingevoerd: uren slaap, mate van ervaren herstel, rustdag, ziekte/blessure,

> Op trainingsdagen kan informatie van de training worden bewaard: wat is er van de geplande training uitgevoerd (duur - intensiteit - herhalingen - series - e.d.), voeg gemiddelden toe (hartslag, snelheid, e.d.) of voeg een bestand van je hartslagmeter toe. In de toekomst zal het mogelijk zijn om gegevens van bijvoorbeeld een Tacx te uploaden.

> Maak een rapportage van je resultaten: wedstrijden en inspanningstesten en vergelijk deze met gemiddelden van collega triatleten
 

De trainer/coach:

> Maak voor je groep triatleten (aantal onbeperkt) een traininsgprogramma aan. Dit kan zowel individueel als een programma dat voor alle triatleten wordt aangemaakt.

> Voor de invulling van het trainingsprogramma hoef je geen trainingsmethoden aan te maken (kan wel), maar is een keuze uit verschillende al ingevoerde methoden

> Bekijk de gegevens die de triatleet van trainingen en wedstrijden heeft bewaard

> Voer resultaten van wedstrijden, inspanningstesten en huidplooimetingen in en draai hier een rapportage van (PDF), inclusief gemiddelden van bijvoorbeeld clubgenoten of andere triatleten.

 

Inloggen

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Aanmelden Arrow right
Bezig met verzenden