LadenLaden…

 

INSITESPORT is een oonline sport logboek voor sporters en trainer/coach, waar een trainingsprogramma kan worden gemaakt, gegevens van trainingen, wedstrijden en testen worden bewaard en de sporter kan zich in de tijd vergelijken met zichzelf en andere sporters. Zowel de individuele als de teamsporter kan INSITESPORT gebruiken en wordt nu ontwikkeld voor: hockey, running, schaatsen, tennis, triathlon, voetbal, wielrennen en zwemmen.

INSITESPORT is een webbased sportinformatiesysteem waar iedere sporter gegevens kan bewaren en de mogelijkheid heeft deze uit te wisselen met zijn trainer/coach. Voorbeelden hiervan zijn:

> het maken van een trainingsprogramma

> het bewaren van trainings- en wedstrijdgegevens

> het bewaren van (conditie)testresultaten

> het bijhouden van een team- en individuele periodisering

> sporters kunnen dagelijkse informatie (bijvoorbeeld rustpols en uren slaap) en subjectieve waarden invoeren

> er kunnen datafiles geladen en bekeken worden, bijvoorbeeld van de hartslagmeter

 
 
 
 
 
 

INSITESPORT maakt het mogelijk om vanuit de sportspecifieke praktijk informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken. Tevens is het mogelijk dat de coach/staf het logboek kan inzien en dus op afstand begeleiding kan geven. Zo kan een trainer/coach ook in het buitenland een trainingsprogramma voor de sporter maken of wijzigen en voorzien van feedback. Tevens is het mogelijk om binnen het systeem te communiceren met behulp van het interne mailsysteem.

Voor het gebruik van INSITESPORT is een licentiesysteem uitgewerkt. Voor iedere sporter, club, trainer/coach en hun wens om verschillende functionaliteiten te gebruiken zijn diverse licentie mogelijkheden.

Ter illustratie twee voorbeelden: 

> een individuele triathleet wil gebruik maken van de periodisering (kalender waarin alle gegevens worden verzameld), waarbij hij zijn trainer een login wil geven om het trainingsprogramma te kunnen maken en de geüploade Polar-hartslagen bestanden te bekijken. 

> een voetbaltrainer wil voor zijn team een team- en individuele periodisering bijhouden. Hierin kan hij de trainingen bijhouden (trainingskalender), de wedstrijd en speelminuten registreren en eventuele conditietestgegevens verzamelen.

Prijzen en licenties

U kunt INSITESPORT als sporter en coach 30 dagen gratis uitproberen.

Stuurt u hiervoor een e-mail aan info@insitesport.com en er zal een account worden aangemaakt.

Om na de proefperiode gebruik te kunnen blijven maken van uw account zal er licentie moeten worden afgesloten. Per tak van sport en rechten zijn er verschillende mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Prijzen variëren v.a. € 1,= per maand.

Bent u geïnteresseerd of wilt de hoogte gehouden van de ontwikkelingen neem dan contact op via:

 info@insitesport.com
INSITESPORT is ook te volgen via TWITTER: www.twitter.com/insitesport

     

Inloggen

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Aanmelden Arrow right
Bezig met verzenden