LadenLaden…

Running - algemeen

Bij Running is het gebruik van een trainingslogboek niet geheel vreemd. Lopers houden zaken zelf bij of worden gevraagd om informatie voor de trainer/coach te verzamelen en per mail in te sturen.

INSITESPORT maakt het mogelijk om verschillende aspecten van het seizoen voor zowel de loper als de trainer/coach via internet in beeld brengen. Hierdoor is het mogelijk voor:

De trainer/coach:

> Maak voor je team (aantal lopers onbeperkt) een trainingsprogramma aan. Dit kan zowel individueel als een programma dat voor alle schaatsers wordt aangemaakt.

> Voor de invulling van het trainingsprogramma hoef je geen trainingsmethoden aan te maken (kan wel), maar is een keuze uit verschillende al ingevoerde methoden

> Bekijk de gegevens die de loper van trainingen en wedstrijden heeft bewaard

> Voer resultaten van wedstrijden, inspanningstesten en huidplooimetingen in en draai hier een rapportage van (PDF), inclusief gemiddelden van bijvoorbeeld teamgenoten of andere lopers

De atleet:

> Maak je eigen trainingsprogramma of pas het programma dat een trainer voor je maakt aan

> Per dag kunnen daggegevens worden ingevoerd: uren slaap, mate van ervaren herstel, rustdag, ziekte/blessure, reisdag

> Op trainingsdagen kan informatie van de training worden bewaard: wat is er van de geplande training uitgevoerd (duur - intensiteit - herhalingen - series - e.d.), voeg gemiddelden toe (hartslag, snelheid, e.d.) of voeg een bestand van je hartslagmeter toe. In de toekomst zal het mogelijk zijn om gegevens van bijvoorbeeld MyLaps te uploaden.

> Maak een rapportage van je resultaten: wedstrijden en inspanningstesten en vergelijk deze met gemiddelden van collega lopers.

Inloggen

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Aanmelden Arrow right
Bezig met verzenden