LadenLaden…

Introductie

Door de jaren heen werd bij het meten en testen van conditionele eigenschappen van voetballers snel duidelijk dat het verzamelen en analyseren van meetgegevens beter kan of zelfs moet. Hiervoor heeft SportPro het initiatief genomen voor het maken van INSITESPORT. Deze internetapplicatie biedt dan ook op de eerste plaats de mogelijkheid om gegevens, en niet alleen van voetbal, op te slaan, te vergelijken en uit te wisselen. Denk hierbij aan: hartslaggegevens van trainingen, speelminuten in wedstrijden, rondetijden van trainingsritten, resultaten van inspanningstesten en persoonlijke records.

Door een combinatie te maken met een logboek, waarin de dagelijkse activiteiten beschreven kunnen worden, ontstaat er een uniek sporter volgsysteem. In het logboek kunnen namelijk niet alleen de gebruikelijke trainingsactiviteiten beschreven worden, maar kan bijvoorbeeld ook een trainingsprogramma worden aangemaakt (voor zowel team als individu).

Op deze manier is er met INSITESPORT nu een onafhankelijk platform (dus niet afhankelijk van een club, trainer of fabrikant). Hierin wordt de informatie die iedere dag voor handen is concreet aangeboden, om het beter presteren makkelijker te maken.

Voor het gebruik van INSITESPORT zijn verschillende functies beschikbaar:

> maken van een individuele database van test- en meetgegevens

> individuele database gebruiken om vergelijkingen te maken met gegevens van anderen

> het uitbreiden van de database met het trainingslogboek

> trainingslogboek 'open' stellen voor bijvoorbeeld een trainer

> trainingslogboek en database met ondersteuning van een trainer/coach

 

Klik op video voor een eerste kijkje in Insitesport.

 

Inloggen

Digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Aanmelden Arrow right
Bezig met verzenden